Make your own free website on Tripod.com

Main Menu

INFORMASI

 

MOHD NADZRI YUSOF
23, Blok C, Jalan Mulia
Taman Mulia Jaya
68000 Ampang, Selangor
Tel: 03-42802134 HP: 019-2204885

Air yang melalui sistem penapisan Rx-WATER dengan izin Allah berupaya memberi KESAN SERTA MERTA dari segi perubahan aura seseorang sebaik sahaja diminum. Keupayaan menyembuh dan kemampuannya untuk meningkatkan tahap kesihatan telah disahkan oleh jumlah pengguna yang semakin kagum dan puas hati dengannya.

Kartrij Pertama;

Seramik bermutu tinggi Untuk menapis bahan pencemar, kekaratan, bahan-bahan yang sehalus 0.9 mikron serta protozoa bakteria.

Kartrij Kedua;

Seramik Karbon Teraktif bermutu tinggi dan Batuan Mineral Semulajadi Untuk mengeluarkan rasa dan bau, ‘melembutkan' air mentah, menghasilkan beberapa galian dan meningkatkan rasa air. PPF Untuk menyekat saki baki bakteria dan pencemar organik.

Kartrij Ketiga;

Seramik Karbon Paling Teraktif yang lebih unggul serta Seramik Media Proses KDF Memenuhi keperluan EPA dan FDA untuk membasmi segala mineral “keras” dan bahan radioaktif dengan berkesan!

Kartrij Keempat;

Pengubah Auranya yang unggul menggiatkan kesan penyembuhan aura sementara. Penyegar Vortexian Memecahkan molekul air kepada gumpalan kecil supaya penyerapan dipemudahkan. Tanah Liat Berkalsium Membantu penghasilan Ion Kalsium yang meningkatkan rasa air tersebut

KDF = Kinetic Degradat ion Fluxion
PPF = Poly Propylene Fibre

Walaupun terdiri daripada 4 kartrij tetapi air yang dihasilkan melalui 8 proses penghasilan. Jika diperhatikan susunan kartrijnya adalah lawan jam, di mana ia mengikut aturan hukum alam dimana Taufan, Tawaf, Trak Balapan dan lain-lain lagi adalah lawan jam.

 

BERFIKIRLAH SECARA RASIONAL, YANG MANA LEBIH PENTING, KESIHATAN KELUARGA ANDA ATAU KEMEWAHAN ANDA ?
Jadi, hubungi saya sekarang untuk KELUARGA anda

Paparan terbaik resolusi skrin 1024 X 768 dengan pelayar Mozilla Firefox
Dibangun oleh : Mohd Nadzri Yusof

Link to
Others Product